Пролунав останній дзвінок 2016.

2016-05-28

Промайнув іще один навчальний рік. Настала хвилююча мить свята Останнього дзвоника. І для учнів, і для вчителів НВК "Журавлинська ЗШ І - ІІ ст. - ДНЗ" це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято.

Тепло і урочисто було проведено свято Останнього дзвоника в нашому НВК, навіть ранковий дощик не зіпсував настрій. Право відкрити урочисту лінійку було надано директору школи Говоруну Я.П.

Із щирими словами побажань звернулися до учнів гості свята: сільський голова Кулик Г.Г, приватний підприємець Романщак Н.В, депутат районної ради Карпюк Є.М. Вони радили учням, щоб високі знання для них стали не просто шансом, а гарантією майбутнього працевлаштування, самореалізації. Привітали школярів також директор школи Говорун Я.П. та АФ "Хлібороб" , яка за доброю традицією щороку вручає нашим випускникам подарунки. Дирекція школи підвела підсумок роботи за навчальний рік. Були нагороджені грамотами переможці предметних районних олімпіад, конкурсів, а також вручені Похвальні листи учням за відмінні успіхи у навчанні.

І ось хвилююча мить… Лунає останній дзвінок. Він сповістив присутніх про початок чудової пори – літніх канікул.

Свято вдалося! Чудових вам канікул, школярі !

/Files/дзвін 1.JPG/Files/дзвін 2.JPG/Files/дзвін 4.JPG/Files/дзвін 3.JPG/Files/дзвін 5.JPG/Files/дзвін 6.JPG/Files/дзвін 7.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 73

Коментарi