Випускний... Прощальний бал...

2016-06-12

12 червня в НВК "Журавлинська ЗШ І - ІІ ст. - ДНЗ" відбувся випускний вечір.

Свій останній шкільний вальс юнаки й дівчата прокружляли в стінах СБК.

Шкільні роки. Що може бути прекраснішим, ніж пізнання світу, знайомство з людьми, перша любов, підтримка друзів, становлення особистості, тобто все те, з чим пов’язана кожна хвилина, проведена в школі.

Школа – це незабутній проміжок людського життя зі своїми радощами і смутком, перемогами і поразками, щастям і невдачами.

Ну ось і все . Уже перегорнули

Підручників останні сторінки

Й на випускних екзаменах відчули,

Що плине час скоріше від ріки.

Дитинство наше, мов вчорашній день

Ось-ось майне крильми у темінь ночі,

Аби світанок від дзвінких пісень

Прокинувся і нам заглянув в очі

Ми підійшли до першої межі-

Шкільним порогом звуть його в народі.

І сльози, й пісня, й радість- все в душі,

А чого більше- перемірять годі.

Для вручення атестатів про базову середню освіту на сцену було запрошено директора школи Говоруна Я.П. В свою чергу щирі слова подяки висловлювали випускники.

/Files/images/випуск 2016 6.JPGВиступ першої вчительки - Говорун О.В.Перша вчителька... Це вона взяла наші тендітні рученята і повела за собою у чарівний світ знань. Такий складний. Незвіданий. Це на неї, добру. лагідну, строгу, дивилися ви з надією. У неї шукали захисту. Це вона- така розумна, найкраща- впевнено вела вас по сходинках пізнання. Тож яким великим, щедрим, добрим і чуйним має бути серце, яке вмістило біль і радість кожного з вас. Пам’ятайте її завжди. Вона, як мама і тато, єдина і неповторна.

/Files/images/випуск 2016 7.JPGВиступ класного керівника - Пташнік Н.О.Класний керівник – це вона, той штурман, яка протягом шкільних років вела свою команду бурхливими хвилями через підводні рифи, вчила переборювати шторм у 12 балів, виходити переможцями з будь-яких шквалів. Існує таке давнє прислів’я: «Діти-це наші гості, вони як птахи прилетіли і як птахи відлетять». Мабуть справедливість цього прислів’я особливо гостро відчуває класний керівник, все життя якої сповнене зустрічами і розставаннями.

/Files/images/випуск 2016 1.JPGГляньмо на них - молодих і завзятих, над ними літають мрії крилаті !Потім почалася ціле дійство, яке вміщало в собі – подяку вчителям, багато гумору, лірику – ці всі складові разом, зробили вечір випуску незабутнім не тільки для випускників, а й для всіх присутніх в залі. Під кінець свята звучав шкільний вальс, який своєю ніжністю і грацією розчулив багатьох у залі. Хоча сам концерт тривав 1.5 год., час промайнув не помітно, адже всіх присутніх переповняв радісний настрій. Всі вчителі, батьки та гості залишилися задоволеними, а самі діти продовжили святкування і прощання зі своїм дитинством.

/Files/images/випуск 2016 2.JPG/Files/images/випуск 2016 3.JPG/Files/images/випуск 2016 4.JPGБатьківське благословення.../Files/images/випуск 2016 5.JPGПрощальний... Шкільний вальс.../Files/images/випуск 2016 8.JPGТрадиційний мамин вальс...Тож, приєднаймося до усіх добрих настанов і бажаємо нашим випускникам підкорення найвищих життєвих вершин, найвагоміших здобутків, найвірніших людей поряд !

Кiлькiсть переглядiв: 79

Коментарi