Олімпійський тиждень у школі.

2016-09-09

З 5 по 9 вересня у школі було проведено «Олімпійський тиждень», присвячений Дню фізичної культури та спорту.

Учні впродовж тижня змагалися у спритності та витривалості, отримали можливість більше дізнатися про історію Олімпійського руху, його ідеї та принципи.

В рамках Олімпійського тижня в нашій школі вчителями фізичної культури були проведені Олімпійські уроки на тему « «Олімпійські чемпіони України». До проведення олімпійського тижня долучилися і класні керівники. У класних колективах 1-9-их класів були проведені виховні години: «Здоровим бути – зі спортом дружити» (3 клас); «Спорт – сила, краса, здоровя» ( 4 клас); «Історія Олімпійських ігор» (5-6 класи); «Досягнення українських спортсменів» (7- 9 класи).

У четвер було проведено День здоров'я, який розпочався проведенням ранкової зарядки. Адже ніхто не сумнівається в тому, що рух має величезне значення в житті.

Після уроків усі учні зібралися на спортивному майданчику, де пройшли змагання між учнями 1 - 4 класів. У рівній боротьбі перемогла…дружба.

Олімпійський тиждень був насичений, цікавий та змістовний, а учні з гарним настроєм та масою позитивних емоцій поверталися додому.

Ми ще раз побачили, що в нашій школі ростуть сильні, спритні й сміливі діти. Тож бажаємо всім спортсменам тільки перемог – як на спортивних майданчиках, так і за їхніми межами.

/Files/images/DSCF2052.JPG

/Files/images/DSCF2056.JPG

/Files/images/DSCF2062.JPG

/Files/images/DSCF2069.JPG

/Files/images/DSCF2086.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 84

Коментарi