• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Книжка - добрий, мудрий друг, книжка знає все навкруг.

Книжка - добрий, мудрий друг, книжка знає все навкруг.

2017-05-05

/Files/images/DSCF3027.JPG

/Files/images/DSCF3029.JPG/Files/images/DSCF3041.JPG/Files/images/DSCF3036.JPG

На початку травня в нашій школі пройшов Тиждень дитячої та юнацької книги.

Свято книги - це відкриття нових імен в літературі, вшанування письменників-ювілярів, спілкування читачів, а саме головне, чого бракує сьогоднішнім школярам – робота з книжкою у всіх можливих напрямках.

Яскравими сторінками тижня Книги були цікаві і змістовні виховні заходи, проведені бібліотекарем спільно з класними керівниками, на яких діти ще раз усвідомили величезну роль книги, повторили правила користування нею, та звично надавали книжкам «рятівну» допомогу, за потреби.

В бібліотеці для дітей була створена виставка найцікавіших дитячих книжок. Та в цей тиждень це була не одна виставка, так як всім учням було запропоновано взяти участь у конкурсі малюнків та самим створити виставку найулюбленіших книжечок. Для цього діти принесли свої книжечки, які вони читали останнім часом.

Була проведена презентація періодичних видань для дітей. Учні самі розповідали про найкращі журнали і про їх зміст. В 1 - 4 класах була проведена виховна година " Книжка - добрий, мудрий друг, книжка знає все навкруг ".

/Files/images/DSCF3022.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 94

Коментарi