День чистих рук.

2015-10-15

Акція

"ДЕНЬ ЧИСТИХ РУК"

Мета: привернути увагу учнівської молоді до проблеми гігієни, а саме чистоти рук. Заохотити мити руки після перебування у громадських місцях та перед вживанням їжі, переконати, що правильне та ретельне миття рук - це не просто корисна звичка, а щоденна життєво необхідна потреба.

Перед початком першого уроку пройшла інформаційна хвилинка, що стосується Дня чистих рук. А саме:

Організація Об'єднаних Націй, а також її відділення — Дитячий фонд ЮНІСЕФ — два роки тому оголосили 15 жовтня Всесвітнім днем миття рук.

Експерти ООН багато разів нагадували, що звичка мити руки може щодня рятувати тисячі дитячих життів. Саме тому ООН і ЮНІСЕФ закликали виділити один день на рік, аби звернути увагу на необхідність навчати дітей правильно мити руки.

Основна мета Дня чистих рук у нашому навчальному закладі полягає в тому, щоб перетворити миття рук з милом з корисної ідеї на звичку, яка може стати в нагоді і вдома, і вшколі, і в громадських місцях. Звичка правильно, часто і ретельно мити руки буде сприяти зниженню кількості захворюваньсеред населення різного віку, особливо серед дітей. Щороку в акції ООН беруть участь 80 країн світу, серед учасників 120 мільйонів дітей, і сьогодні до світової громадськості долучилися вихованці нашого НВК !/Files/IMG_0538xbcns herb .JPG/Files/IMG_0540xbncs herb 2.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 57

Коментарi